tirsdag den 26. februar 2013

Et halvt år endnu og jeg er i Faxehus skolekreds!

Torsdag var community crewet og jeg inviteret til bestyrelsesmøde med skolekredsen. Samtidig skulle vi også holde et møde om Roskilde, med de nuværende elever.
Vi startede med at hilse på de forskellige medlemmer og gik derefter igang med at spise. Det var lidt noget andet end man var vant til tilbage fra Faxehus dagene. Der var nemlig både en lækker forret efterfulgt af en hovedret. Da vi havde fået de første bidder ned, begyndte vi at fortælle lidt om community crewet og vi kunne mærke deres begejstring for tiltaget stige. Før har der været en lille kløft hvor vi ikke har været helt enige med dem, samt har de ikke været helt klar over hvad vi har lavet. Det var dejligt endelig at få skabt begyndelsen af et samarbejde - en slags bro - med 'de højere stående'.  Det endte faktisk så godt, at vi blev klappet af og man kunne ikke lade være med at blive overvældet af sådan en medstrøm for noget man selv nyder og har nemt ved at lave.
Efter vi havde slugt maden og Thor, som er 18, var blevet inviteret ind i skolekredsen og vi alle var velkomne til generalforsamlingen, smuttede vi ud igen og fandt dette års medlemmer af community crewet siddende i salen. Vi fandt 3. sals hjemgrupperum, som var ledigt og forresten er blevet enormt hyggeligt siden min tid.
Her gik den hurtigt over i lidt hyggesnak, indtil Thomas og Claus til sidst dukkede op og vi kom ind på sporet af vores mål med Roskilde igen. Her var der straks mange nye idéer og vi blev også enige om hvad dette års budget skulle bruges på, samt glædede os over hvad alle de kræfter vi nu har, kan bruges til.
Men der er kun lige taget hul på et stort arbejde. Vi blev overhovedet ikke færdige og der ligger massere af møder med planlægning endnu. Det eneste jeg er helt 100% sikker er, at det - ligesom sidste år - bliver en succes og en helt vildt god oplevelse!

Næste gang jeg besøger Faxehus bliver højst sandsynligt ikke som crew-medlem, men derimod som ven til en af de nuværende elever og det bliver jo godt på en helt anden måde, men det skal I nok høre om til den tid.
Vi ses derude!

LML
Johanne Skærbæk