torsdag den 22. december 2011

Snart jul!

Ej nej nej nej jeg har ikke skrevet i virkelig lang tid! :O Det er simpelthen fordi, at min gamle computer ikke kan fange internettet oppe på 2. sal i mit værelse -.- Men nu er det jo snart jul og vi har fået juleferie og derfor er jeg kommet hjem!
Det er jo super dejligt med lidt ferie og julehygge er jo sådan set også dejligt og gaver siger man vel aldrig nej til. Men! hvis jeg skal sige det som det er, så orker jeg simpelthen ikke julen! Måske udgør jeg en meget lille procentdel. Men alt det her med de fucking traditioner og en indædt, konservativ og fremmedhadsk familie med kød, man jo egentlig ikke rigtig har lyst til. Samt man spiser alt for meget slik, man egentlig heller ikke har lyst til, men man spiser det fordi man keder sig og fordi det er jul og så er det bare som om, at "det er okay, det er jo jul".
Nå, men det at tænke det er jo fint nok, det gør bare ikke rigtig noget. Så et eller andet må jeg jo gøre og det er så, at jeg vælger at være vegetar i år. Jeg ser ikke grunden til, at hvis jeg alligevel ikke har lyst til en eller anden and der er pumpet med mad eller en gris med kuperet hale, at jeg så skulle spise den, bare fordi det "plejer man at gøre". Næh nej, næh nej. Jeg har det fint med at skulle mæske mig i risengrød og kartofler!

Apropos det at provokere lidt. Til julehygge på Faxehus - det var hyggeligt! - spillede teater en parodi af krybbespillet. Kort resumé: Josef kan ikke få den op at stå (fordi han er bøsse). Maria finder Gud blandt 3 lækre mænd. De har et engangsknald.Maria bliver gravid og får en trunte(engel) til at sige til Josef, at hun er gravid med 'Guds datter'. De fejrer det med sjusser og fede og bliver til sidst smidt ud, fordi de ikke betaler regninger. De finder derefter et mølædt æsel og tager til staden, hvor maria føder Pedo Bear! Sjovt? Ja det tror jeg vist nok! :D

Så er der bare den familie tilbage... Jeg ved simpelthen ikke om min meget socialistisk-tænkende hjerne kan klare at holde mund på 2. juledag til julefrokost. Men den tid, den overbelastede hjerne ;)
Og i morgen skal jeg så ud at købe gaver, har ikke fået købt en eneste. Døph. Og nu vi er ved det der med at købe - hvorfor- hvorfor?! Køber man så et jueltræ til over 150kr, til én aften?! ARG!
Nå, men vil ikke ødelægge jeres julehumør. Så hvordan har du det egentlig med julemad og familiejulefrokoster? :)

LML (trods julen)
Johanne Skærbæk