lørdag den 8. december 2012

Community Crewet udvidet!


Jeg er lige kommet hjem fra en tur til København med Community Crewet. Det ‘gamle’ crew, har nu mødt de nye kræfter i form af 5 piger. De virker super seje og søde og jeg tror det bliver et godt samarbejde og de havde også super mange fede idéer til hvad der skal ske på deres år på Faxehus af både stor og små ting. Det er super dejligt og en fed mulighed for at få Faxehus´ værdier levet endnu bedre ud. Det bliver også godt med flere til at få idéerne ud i livet, især fordi vi ‘gamle’ går på gymnasiet og det tager en masse tid, hvor de nuværende elever har en meget bedre mulighed for at få ført en masse ting til virkelighed og så skal de jo også ‘overtage’ meget af arbejdet efter os.
Utroligt mange havde meldt sig til Crewet og viser interesse for det og det er jo fantastisk, at så mange støtter det arbejde vi laver og at så mange vil være med til at hjælpe skolen.
Et par af de nuværende Faxehus´er havde været i Faxe Ladeplads Super Brugs og i Røde Kors genbrugsbutik og her havde de havde fået for flere hundrede kroner klementiner og peanuts og flere poser med tøj fx. jakker. Super, super sejt af både Røde Kors og Super Brugsen, men også dem der havde taget afsted og gjort det! Alt dette gav vi til Mændenes Hjem, som blev super glade.
Det tog ingen tid og vi fandt derefter vej til Christiania og satte os på en hyggelig café og med varm kakao i hænderne (varm hyldeblomstsaft i mit tilfælde), fortalte vi lidt om hvad Community´et egentlig er og hvad det indebærer at være med i.
Som altid holdt nogle virkelig gode og ikke mindst hyggelige møder med masser at snakke om og med gode idéer, konstruktiv kritik og  nye forslag og tiltag. Sådan noget som at mødes med community´et får altid en masse minder og ikke mindst gejst og engagement frem i en. Ting man glemmer og mister lidt i hverdagen på gymnasiet, kommer med ét tilbage og man har igen den der tro på ting kan lykkedes, at man er en del af noget, hvor man udretter noget og har noget at komme med.

LML
Johanne Skærbæk, elev 2011/12