søndag den 18. november 2012

2. nej... 3. øveweekend!

LIVE fra 3. øveweekend(eller er det 2.? XD) Det er søndag. Vi er igang med en teknisk gennemspilning. Det er hvor alt lys bliver sat op og justeret. Det tager enormt lang tid og vi skal ikke rigtig spille. Bare have kostumer på og stå de steder vi kommer til at være under sangene osv. Men det er vist ikke det store problem, de skal bare lige have styr på røgmaskinen, der kan producere så store mængder røg, at man absolut intet kan se. Ellers går hele det der med en forestilling vist lidt i vasken :D
 I går fik vi lavet en succesfuld gennemspilning og man kan stille og roligt mærke hvordan karakterne og timingen bliver bedre og bedre. Der bliver kørt uden manus og sceneskiftene blev øvet i fredags. Det går med andre ord, virkelig, virkelig godt, stemningen er positiv og vi hygger os, men vi er trætte. Enormt trætte. Vi står tidligt op. Lørdag morgen er der løbetur og i morges var der en ordentlig omgang yoga, så er der øvning hele dagen og dagen slutter med råhygge, men man kommer altid sent i seng.
 Man føler man skal hjem og have weekend og slappe ulækkert meget af, men det er lige på og hårdt igen i morgen med skole. Men jo mere man er på gymnasiet og jo hårdere man klør på, jo bedre bliver man også til at udnytte pauserne, man føler sig mere hjemme på gymansiet; flytter mere ind og vi kommer lige så stille og roligt tættere sammen; også med andre end skuespillerne.
I morgen kommer der mic-reportere(jeg har ingen anelse om det er sådan det staves). Det er ihvertfald sådan nogle mikrofoner som sidder på os, hvis man kan sige det sådan. Jeg tror I forstår! Det bliver jo spændende. Det er altid mærkeligt at høre sig selv i højtalere og at man ikke skal råbe salen op, uden mikrofoner, det er også en ny oplevelse. Det er jeg jo vant til ;)

Jeg har ikke rigtig noget nyt spørgsmål til jer denne gang. Min hjerne er vist for flad til sådan noget nu ;D

LML
Johanne Skærbæk