søndag den 25. november 2012

SKATTEØEN

ÅRHJ-JOJ-JOJ-JOJ! 5 splintrende suveræne gennemspilninger i denne weekend og nu er det efterhånden så tæt på det kan blive! Skatteøen for fulde sejl og ud i verden! I morgen er der generalprøve og så. Ja så. En premiere kl 20.00 tirsdag aften, der byder velkommen til blod, guld og mindst én flaske rom.
Min ryg smerter, mine fødder er lemlestede og min krop træt, ja næsten smadret. Men det skal gøre ondt, før det er godt og det tror jeg efterhånden hver og en i musicalen kan skrive under på, dog er ingen kreperet endnu. Vi har alle kæmpet en brav kamp, for at komme hertil hvor vi står nu og kommer til de næste 6 dage. Den største, men også den bedste kamp, den kamp vi har arbejdet os hen imod, slaget(eller skal vi sige slagene?) over dem alle står endnu foran os. Det er nu, at de lærere og bedsteforældre, folkeskoler og Morten, fremmede og forældre, venner og søskende, der kommer for at kunne være med til at rejse hele jorden rundt og at få et lille glimt af skatteøen, skal blæses omkuld og imponeres. Ikke blot af store sværd og flotte kostumer, men også af skuespil, sceneopsætning, lys, bevægelse, lyd, sang, musik, dans...... Lige meget hvad tilskuerne lægger mærke til, er vi sikre på at vi kan byde velkommen ind på kroen Admiral Benbow i det gamle England med alt klappet og klart. Dette er Skatteøen!

Så lad os hylde kaptajn Morten og hele holdet bag og ikke mindst jer, der kommer og ser og lade drømmene tage os med! Retningen er lagt og så er det bare derud af.

LML
Johanne Skærbæk